Wordvrachtwagenchauffeur

Wat onze chauffeurs zeggen

edco vrachtwagen chauffeur worden

Chauffeur CE binnenlader

De opleiding verliep vlot en correct.

Ook de zoektocht is vlot verlopen, er wordt ook echt rekening gehouden met de wensen die je hebt.

Ja! Mijn opa is altijd vrachtwagenchauffeur geweest, dus voor mij was dit al van kinds af aan een droom. Ik heb dankzij Edco de kans gekregen om mijn droom waar te maken en heb deze zonder al te veel na te denken gegrepen!

Heel goed, ik vind het enorm fijn om te doen. Er is veel afwisseling en je dagen zien er nooit hetzelfde uit.

Als je de kans krijgt om de opleiding te volgen, moet je het zeker grijpen!

Chauffeur C distributie

Perfect, het was altijd al een jongensdroom van mij om vrachtwagenchauffeur te worden. Edco heeft mij geholpen om mijn droom waar te maken!

Vlot! Ze houden rekening met wat je wilt doen.

Distributie. Ik ben sociaal aangelegd dus het is voor mij echt ideaal dat ik dagelijks in contact kom met mensen.

Niet twijfelen, gewoon de stap zetten en je zal er geen spijt van hebben.

Absoluu!t Edco heeft mij letterlijk door dik en dun gesteund, heel erg bedankt aan iedereen!
edco vrachtwagen chauffeur worden
edco vrachtwagen chauffeur worden

Chauffeur CE tanktransport

Dankzij de ervaren instructeurs, is alles heel vlot en goed verlopen. Je wordt ook gedurende heel het traject ondersteund door het Edco Jobs team!

Perfect! Edco luistert naar wat je wilt en zorgt voor een perfecte match.

Ja, mijn vader is altijd vrachtwagenchauffeur geweest. Het is voor mij dus een droom die uitkomt!

Heel goed, je hebt veel vrijheid en komt op plaatsen waar je normaal nooit zou komen. Je leert veel nieuwe mensen leren kennen.

Gewoon doen, niet twijfelen! Beste keuze die ik ooit heb gemaakt!

Chauffeur CE autotransport

Kort en bondig: heel goed!

Als autoliefhebber wist ik onmiddellijk wat ik wou doen, Edco heeft mij op gesprek laten gaan bij hun klant en dat was de beste keuze in mijn leven! Ik werk er nog steeds en ik heb echt een geweldige werkgever!

Ik ben een grote autoliefhebber, uiteraard ben ik dan ook voor autotransport gegaan! Je ziet elke dag verschillende auto’s die je dan moet afleveren bij de klanten.

Als je graag op de baan bent, moet je de stap zeker en vast zetten!

Ik raad het zeker en vast aan. Ik zelf wou al heel lang vrachtwagenchauffeur worden, maar wegens de hoge kosten is het er nooit van gekomen. Dankzij Edco heb ik eindelijk mijn droom kunnen waarmaken en ik heb er geen moment spijt van!
edco vrachtwagen chauffeur worden
edco vrachtwagen chauffeur worden

Chauffeur CE staaltransport

De opleiding is vrij vlot verlopen. De instructeurs zijn zeer ervaren en helpen je echt goed.

Na het instappen in het instroomtraject, mocht ik al onmiddellijk op gesprek bij de klant. Hier had ik een perfecte match mee en ben er nog steeds met veel plezier aan de slag als vrachtwagenchauffeur!

Ik ben momenteel werkzaam in het staaltransport. Ik heb gekozen voor internationaal transport met overnachtingen. Dit vind ik geweldig, je komt op plekken waar je nog nooit bent geweest en altijd nieuwe uitdagingen!

Ga je dromen achterna, want je gaat er absoluut geen spijt van hebben!

Zeker en vast. Ik wou altijd al vrachtwagenchauffeur worden en had me eigenlijk ergens anders ingeschreven maar daar was een zeer lange wachtrij (1,5 jaar!). Toen heb ik Edco zien voorbij komen op sociale media. Ik heb me snel ingeschreven en daarna is het vrij snel gegaan eigenlijk. Dus voor de twijfelaars: ga er gewoon voor!!!

Chauffeur CE kipper

De opleiding verliep heel goed en alles werd duidelijk uitgelegd. Het was voor mij een heel fijne en leerrijke ervaring om via Edco de lessen te volgen.

Ook de zoektocht naar een leuke job verliep heel vlot. Afhankelijk van mijn interesses had ik eigenlijk onmiddellijk al een werkgever. Ondertussen ben ik er natuurlijk nog steeds aan de slag en doe het enorm graag.

Kippertransport, veel variatie en een topwerkgever!

Als je het graag wil doen, moet je er absoluut niet aan twijfelen en gewoon ervoor gaan!

Absoluut. Grijp de kans die Edco je aanbiedt en je zult er geen moment spijt van hebben!
edco vrachtwagen chauffeur worden
edco vrachtwagen chauffeur worden

Chauffeur CE kipper

Ik vond de opleiding bij Edco zeer positief, ik heb veel geleerd en zeker een top team van coaches.

Ik ben eigenlijk doorverwezen door mijn ex-werkgever om via Edco mijn rijbewijs te behalen. Éénmaal begonnen als chauffeur, merkte ik toch dat ik niet gelukkig was. Edco is dan samen met mij op zoek gegaan naar een andere werkgever, waar ik nu met heel veel plezier werk! Edco zoekt dus echt samen met zijn kandidaten naar oplossingen en dat vind ik enorm fijn.

Kippertransport, heel veel variatie en super toffe collega’s.

Als vrachtwagenchauffeur heb je altijd werkzekerheid. Als je dan ook nog eens graag op de baan zit, lijkt dit mij een win-winsituatie.

Absoluut, twijfelen is geen reden om je droom niet achterna te gaan. En wat mensen ook zeggen; geloof in jezelf! Want je kan alles zolang je er in gelooft!

Chauffeur CE uitzonderlijk vervoer

Met vallen en opstaan heb ik onder de deskundige leiding van de Edco instructeurs mijn doel kunnen bereiken. Uiteraard altijd met de beste en steeds goed onderhouden vrachtwagens en materialen. De schouderklopjes en bemoedigende woorden van de instructeurs deden dan ook wonderen.

De zoektocht is immers zeer vlot verlopen omdat ik in de voetsporen van mijn man wou treden. Ik ben dan ook op gesprek mogen gaan bij de klant waar mijn man werkt en ben hier ook mogen beginnen!

Ik ben momenteel chauffeur in het uitzonderlijk vervoer en dit is met één woord: GEWELDIG! Een paar jaar terug had ik nooit gedacht dat ik zou staan waar ik nu sta, maar ik ben trots op mezelf dat ik het bereikt heb! Ik heb veel variatie in mijn job, daar ik altijd iets anders moet transporteren. Maar dit maakt het juist boeiend voor mij!

Positieve kanten aan de job als chauffeur zijn het gevoel van vrijheid, het sociaal contact, komen op plaatsen waar je nog nooit bent geweest. Een vracht op de juiste plaats, veilig en wel en zonder kleerscheuren afleveren geeft je toch wel voldoening. Dit alles brengt soms wel enige stress met zich mee maar dit is dan ook wel gezonde stress.

Wat ik iedereen die twijfelt, om te starten met de opleiding tot vrachtwagenchauffeur, nog zou willen meegeven is gewoon doen en ervoor gaan. Het is een droomjob, soms hard en zwaar maar dat staat in schril contrast tegenover het geluk dat je ervaart eens je uw rijbewijs behaalt hebt en met je vrachtwagen op de baan bent.
edco vrachtwagen chauffeur worden
edco vrachtwagen chauffeur worden

Chauffeur CE Huiftransport

Met één woord FANTASTISCH! Het is een zeer snelle en kwalitatieve opleiding. Het zijn één voor één top instructeurs en Edco Jobs volgt het traject nauw op.

Ook de zoektocht naar een job is snel verlopen. Ik heb aangegeven waar mijn interesses in lagen, en binnen de 2 dagen mocht ik al op gesprek bij een klant (waar ik ondertussen ook met heel veel plezier werk).

Ik werk momenteel met een huifwagen, maar ben ook flexibel inzetbaar in andere soorten transport. Je hebt alle dagen afwisseling en nieuwe uitdagingen. Je komt telkens op plaatsen terecht die je normaal gesproken nooit zou zien.

Gewoon doen! Je hebt veel vrijheid en bent zelfstandig.

Zeker en vast! Vanaf dag één al kom je in een zeer hecht team terecht en voel je je onmiddellijk een deel van het Edco team.

Chauffeur CE internationaal

De aangename mensen die je echt willen vooruit helpen samen met goede en doelbewuste rijlessen vond ik super. Fun en professioneel tegelijk!

Die zocht ik samen met de medewerkers van Edco. Ik geloof vandaag nog altijd dat ik zonder hun inzichten niet de job gevonden had die ik vandaag zo graag doe.

Ik rij internationaal ( belgie-nederland-frankrijk) met binnendeuren. Het leukste aan mijn job is dat ik nooit weet waar ik de avond zal doorbrengen en steeds op plekken kom die ik nog nooit gezien heb.

Laat je niet afschrikken door de niet zo gemakkelijke examens en luister niet naar de negativiteit van buitenstaanders. Met de vrachtwagen rijden is en blijft een prachtig beroep met veel vrijheid, spontane ontmoetingen maar ook hard werken. Wil je dat niet doen? Dan kan je beter voor iets anders uitkijken…

Ik ben zelf heel trots op mijn traject. Op 3 weken tijd heb ik bij Edco mijn droom kunnen realiseren. Waar kan je dat nog zeggen? Ook heel belangrijk vind ik dat Edco de grote kostprijs voor het behalen van een rijbewijs CE op zich neemt. Ik weet wel wat ik met dat geld kan doen. ;-) Ik raad de opleiding dus zeker aan en moest ik ooit opnieuw mogen beginnen zou dat zeker weer met edco zijn.
edco vrachtwagen chauffeur worden
edco vrachtwagen chauffeur worden

Chauffeur CE autotransport

Een doorgedreven opleiding waarbij je op korte tijd heel veel info krijgt. Dit was echt een professionele ervaring: degelijk, onderbouwde uitleg en instructeurs die elk topper in hun vak zijn.

Heel de tijd stond ik in nauw contact met Laurens en Nele. Zij zochten alles uit op basis van wat ik graag wou, altijd behulpzaam, vriendelijk en professioneel. Dat schept veel vertrouwen.

Ik specialiseer me elke dag meer en meer in autotransport. Het is een jongensdroom die uitkomt om continu met verschillende auto’s en automerken bezig te zijn. Autotransport is niet enkel rijden. Het vergt ook heel wat technische kennis om de wagens telkens correct op en van de oplegger te krijgen. Naast de variatie qua jobinhoud, kom je ook op veel verschillende plaatsen en kom je heel veel met andere mensen in contact.

Ook al denk je soms dat het nooit gaat lukken. Blijf volharden en het doel voor ogen houden. Het is écht de moeite waard eens je de baan op mag. Een onbeschrijfelijk trots gevoel.

Ik kan iedereen het traject om chauffeur te worden aanraden. Ze doen echt hun best om je te begrijpen in wat je wil en wat je verwacht. De aangename en gezellige sfeer hoe de mensen van Edco met je omgaan zal mij altijd bijblijven.

Chauffeur CE internationaal

Naast heel leerrijk was de opleiding ook een aangename ervaring. De verschillende instructeurs geven allemaal les op hun eigen manier. Dat is een voordeel omdat je zo makkelijker dingen begrijpt en kan uitvoeren door zoveel expertise.

Eigenlijk verliep de zoektocht vrij vlot. Ik heb maar 2 sollicitaties hoeven doen voor functies die echt bij mij passen. Bij 1 ervan kon ik direct aan de slag. Dat kan alleen maar omdat er goed geluisterd wordt naar wat je in gedachten hebt en er dan gekeken wordt wat haalbaar is.

Ik rij dagelijks met een schijfzeiltrailer in heel België. Meestal geladen met producten voor supermarkten. Die laad ik bij de producent en los ze bij distributiecentra. Soms gebeurt dit ook door het plaatselijk personeel en dat zijn altijd toffe ontmoetingen. De wekelijkse planning zorgt voor veel variatie onderweg. De ene dag zijn het ritten van 20-30km terwijl s’anderdaags 100 tot 150 km mogelijk zijn. Wat ik enorm apprecieer is dat mijn vrachtwagen uitgerust is met heel wat extra’s zodat het altijd comfortabel is onderweg naar mijn bestemming.

Haast en spoed is zelden goed. Twijfel je over een situatie? Bekijk het even met een collega indien mogelijk of schat het even opnieuw in voor je verder rijdt. Neem ook steeds de tijd om je vrachtwagen en trailer grondig na te kijken, zo kan je zonder zorgen en veilig de baan op.

Ik vind het traject een absolute aanrader omdat het best goed te combineren is met het beroep dat je op dat moment nog uitoefent. Met een korte intensieve opleiding kan je snel van job veranderen en genieten van die nieuwe uitdaging. Zeker in het begin is je job als vrachtwagenchauffeur best spannend maar dit komt snel los waardoor je meer en meer gaat genieten van het op de baan zijn, het tegenkomen van collega's... Dat had ik nooit ervaren als ik niet in het traject was gestapt.
edco vrachtwagen chauffeur worden
edco vrachtwagen chauffeur worden

Chauffeur CE - Plateau

De instructeurs helpen je echt verder met je vragen. Ze leggen alles heel goed en geduldig uit. Ik kon ook steeds vragen stellen en kreeg veel tips waardoor de werking van de vrachtwagen sinds het einde van de opleiding nog weinig geheimen voor me heeft.

Wat mij vooral verraste was de persoonlijke aanpak om het juiste werk te vinden. De mensen van Edco hielpen me om mijn interesses te vertalen naar een uitdagende job waar vraag naar is en die werkzekerheid biedt.

Ondertussen ben ik aan de slag met de kraanwagen, binnenlader. ik vind dit werk vooral fijn omdat je werkzekerheid hebt en toch grotendeels op je eigen bent. Je moet op niemand wachten; Het initiatief ligt bij mezelf.

Ik raad het beroep van vrachtwagenchauffeur aan als je van vrijheid houdt. Het is zeker geen licht en je maakt redelijk wat langen uren/dagen. Maar voor mij biedt het de zelfstandigheid die ik in ander werk niet vindt.